ROLO SJENILA

Unutarnje sjenilo koje je pretpoznatljivo po jednostavnom i funkcionalnom dizajnu. Vrhunsko sjenilo koje će vas zaštiti te ujedno i dekorirati vaš dom.Uz ručno ili automatsko upravljanje mogućnost regulacije svijetla je po vašoj želji. Veliki izbor boja i materijala dostupan je u Soltis tkanini visoke tehnologije,u Screen varijanti te u Blackout varijanti koja će vaše poslovne ili privatne prostore u potpunosti zamračiti.

Zatraži ponudu

TRAKASTE ZAVJESE

Jednostavno i praktično sjenilo namjenjeno za poslovne i stambene prostore. Zbog antistatičnosti i jednostavnog izdržljivog dizajna pružaju dugotrajnu upotrebu uz minimalna održavanja.Vertikalne trake omogućuju brojne mogućnosti upravljanja te razne stupnjeve regulacije svjetlosti.

Zatraži ponudu

ŽALUZINE (VENECIJANERI)

Profilirane aluminjske trake koje se izrađuju točno u milimetar u okviru vašeg prozora. Palice za regulaciju svjetlosti pružaju visok stupanj regulacije ulaza svjetlosti u Vaš dom. Mogućnosti montaže na normalne i krovne prozore. Minimalna mjera žaluzine je 1 m2 (što bi značilo da sve dimenzije manje od 1 m2 izračunavaju se kao 1 m2.)

Zatraži ponudu

KOMARNICI

mrežica protiv insekata zadržat će bube i ostale nametnike izvan vašeg doma.Moderan dizajn neće narušiti ljepotu vašeg doma. Mogućnost izrade Rolo komarnika, fiksnog komarnika ili plise.

Zatraži ponudu