LEHA

Od 2019. godine postajemo ovlašteni uvoznici za proizvode tvrtke LEHA GmbH. LEHA je austrijska tvrtka specializirana za sve vrste unutarnjih sjenila osnovana davne 1964.

Danas sa više od 50 posto tržišnog udjela u trakastim zavjesama,plisseu i žaluzinama je jedan od vodećih lidera u svom zanatu. Od sjenila unutarnjih nude gotova sva moguća riješenja za Vaše prozore,bila ona vertikalna ili horizontalna,ravna ili zaobljena. Također moguća je motorizacija na većinu sjenila u razne vrste motora te mogučnošću povezivanja na Vaš mobitel,tablet ili slično.

Vrste sjenila koje su zastupljene : trakaste zavjese, žaluzine, plisse, rolo, duo rolo, Duette

Zatraži ponudu

Zašto LEHA?

– Više od 5000 uzoraka materijala i razne vrste kvaliteta
– Mogućnost potpune personalizacije vodilica, lančića te materijala za Vaš prozor
– 5 godina garancije na sav mehanizam
– Mogućnost povezivanja sa takozvanom ” SMART ” tehnologijom
– Razne vrste izrada vodilica i nosača kako bi u potpunosti odgovaralo vašem prozoru
– Kompatibilna sjenila za original VELUX krovne prozore

Za sve ostale informacije vezane za tvrtku LEHA možete posjetiti njihovu službenu stranicu www.leha.at ili se obratit našem osoblju kako bi Vam pomogli.

ROLO SJENILA

Unutarnje sjenilo koje je pretpoznatljivo po jednostavnom i funkcionalnom dizajnu. Vrhunsko sjenilo koje će vas zaštiti te ujedno i dekorirati vaš dom.Uz ručno ili automatsko upravljanje mogućnost regulacije svijetla je po vašoj želji. Veliki izbor boja i materijala dostupan je u Soltis tkanini visoke tehnologije,u Screen varijanti te u Blackout varijanti koja će vaše poslovne ili privatne prostore u potpunosti zamračiti.

Zatraži ponudu
 • Rolo sjenila - ljubičasta
 • Rolo sjenila kombinacija boja i materijala
 • Rolo sjenila siva

TRAKASTE ZAVJESE

Jednostavno i praktično sjenilo namjenjeno za poslovne i stambene prostore. Zbog antistatičnosti i jednostavnog izdržljivog dizajna pružaju dugotrajnu upotrebu uz minimalna održavanja.Vertikalne trake omogućuju brojne mogućnosti upravljanja te razne stupnjeve regulacije svjetlosti.

Zatraži ponudu
 • Trakaste zavjese. bijelo-plave
 • Trakaste zavjese. bijelo-crvene
 • Trakaste zavjese bijele
 • Trakaste zavjese blijedo žute

ŽALUZINE (VENECIJANERI)

Profilirane aluminjske trake koje se izrađuju točno u milimetar u okviru vašeg prozora. Palice za regulaciju svjetlosti pružaju visok stupanj regulacije ulaza svjetlosti u Vaš dom. Mogućnosti montaže na normalne i krovne prozore. Minimalna mjera žaluzine je 1 m2 (što bi značilo da sve dimenzije manje od 1 m2 izračunavaju se kao 1 m2.)

Zatraži ponudu
 • Žaluzine
 • Žaluzine
 • Žaluzine - pogled izbliza
 • Žaluzine žute boje

KOMARNICI

Nelagoda od komaraca? Nudimo idealno riješenje izrade komarnika po mjeri.

Izrađujemo komarnike za Vaše prozore,balkonska vrata i grilje kako bi u potpunosti zadovoljili uvjetima Vašeg prostora. Izbjegnite neugodne trenutke letećih nametnika za vrijeme vašeg ručka ili poslovnog sastanka.

Komarnici su mogući u varijantama : Rolo izvedba, Plisse izvedba ( u 18 ili 25 mm debljine ), Fiksni komarnik

Svi komarnici su u originalu u smeđoj ili bijeloj varijanti, uz mogućnost nadoplate farbanje je moguće u bilo koji ral po želji. Svi profili su izrađeni od ekstrudiranog aluminija.

mrežica protiv insekata zadržat će bube i ostale nametnike izvan vašeg doma.Moderan dizajn neće narušiti ljepotu vašeg doma. Mogućnost izrade Rolo komarnika, fiksnog komarnika ili plise.

Zatraži ponudu
 • Komarnici za prozor
 • Komarnici za prozor
 • Komarnici za balkonska vrata
 • Komarnici za balkonska vrata

Pregrijavanje zgrada

Pregrijavanje zgrade prvenstveno izbjegavamo odgovarajućom izolacijom i pravilnim ostakljivanjem.

Osim toga, dom možemo dodatno zaštititi od toplinskog pregrijavanja pomoću odgovarajućih sjenila. Ona mogu biti fiksna ili pokretna, i njima je moguće kontrolirati prodor topline i svjetlosti u prostor.

Pri izboru zaštite od sunca, treba odabrati sjenila kojima se ne smanjuje suviše veliki dio vidljivog svjetla.

Više informacija