MODEL BARROQUADRA

Najprodavaniji i najrašireniji model tendi idealan za natkrivanje vaših balkona ili terasa. Čvrsto izrađene aluminijske konstrukcije te akrilna platna su idealna kombinacija da žaštite se od sunčevih zraka. Mehanizam tende moguć je u ručnoj varijanti ili na elektro motor te različite automatizirane senzore ( vjetar,kiša,dan-noć ). Na tendi su svi čelični dijelovi pocinčani te plastificirani u bijelo,te sve vide INOX. Platna su otporna na UV te posjeduju visok stupanj impregnacije . Garancija na platna su 7 godina.

Tehničke specifikacije :

-Aluminijska konstrukcija sa rukama i poprečnom cijevi 40x40mm
-Namotavanje ručno ili elektromotor
-Ruke sa INOX lancima
-Akrilno platno 300 gr/m2

Zatraži ponudu
Više o tendama

MODEL CASSONETO

Tenda u kazeti modernog dizajna namjenjena za zidnu montažu te potpuno zaštitu prilikom zatvorene tende od vanjskih utjecaja ( kiša , vlaga ). Kutija je potpuno aluminijska što garantira dugoročnu zaštitu.

Tehničke specifikacije :

-Aluminijska konstrukcija sa rukama i poprečnom cijevi 40x40mm
-Namotavanje ručno ili elektromotor
-Ruke sa INOX lancima
-Akrilno platno 300 gr/m2

Zatraži ponudu
Više o tendama

MODEL VERTIKALA

Vertikalne tende ili takozvane tende na slobodni pad su idealne za zatvorene terase,različite pregradbene sisteme te vertikalne staklene stijene. Mogućnost montaže dodatnih fiksnih ruku 50 cm dužine radi veće prozračnosti.

Tehničke specifikacije :

– Okomito dizanje i spuštanje te fiksiranje za ogradu balkona ili pod
– Mogučnost montaže ruku 50 cm radi izbacivanje tende prema vani
– Namotavanje ručno
– Akrilno platno 300 gr/m2

Zatraži ponudu
Više o tendama

MODEL PERGOLA

Pergo tende su namijenjene za cijelogodišnje korištenje te zahvaljujući vrhunskom dizajnu namjenjene za sve vrste vremenskih uvjeta ( kiša , vjetar , sunce ). Troslojno PVC platno pruža vrhunsku zaštitu od direktnog sunca i UV zračenja. Za pogon tende te konstantnu zategnutost platna zaslužni su Somfy motori koji su na daljinsko upravljanje. Odvod tende je konstruiran da sva voda odlazi u prednji oluk tende te kroz stupove u predviđeno mjesto za odvod u tlu. Na sve Pergo tende garancija je 5 godina. Suradnici iz tvrke Gibus su vodeći u izradi Pergo tendi u Europi.

Na sve tipove Pergo tendi moguća je ugradnja LED rasvjete.
Zatraži ponudu
Više o tendama

BOČNA ZATVARANJA

Zatvaranje terasa pomoću zip sistema kroz koje ne omogoćavaju zraku prodiranje te trpe otpor zraka klase 3 (110N / m2 ). Namotavanje je ručno ili na elektromotor u kazetnoj kutiji ( 11x11cm ili 13x13cm). Platno je PVC (Kristal) kako bi vašem lokalu dalo providnost i svjetlost a pritom zaštitili se od kiše i vjetra.

Zatraži ponudu
Više o tendama

PROMJENA PLATNA

Nudimo promjenu platna na vaše postojeće konstrukcije od poznatih proizvođača Dickson , Recasens , Giovardini , Sattler. Platna imaju 7 godina garancije te otporna na UV zračenja.
Nudimo i mogučnosti natpisa i reklama na našim platnima.

Zatraži ponudu

SOMFY

Somfy automatizirane tende nude vam lakši pristup vašem hladu. Umjetnost boravka na svježem zraku.Dolaskom ljepšeg vremena, probudi se i zov s terase! Kombinacijom pogleda, namještaja, biljki, osvjetljenja i dodatne opreme stvara se savršen ambijent za uživanje u ručku, večeri ili za opuštanje s obitelji i prijateljima. Motorizirana tenda na terasi je najbitniji element koji pruža zaštitu od sunca i stvara ugodan prostor za uživanje.
Somfy motori savršenu zatežu platno bez nabora te zbog pažljivosti otvaranja i zatvaranja produžujete svom platnu život.

Zatraži ponudu